Inhoud

Klantenservice

Bestellen

Op de site kunt u uitgebreid zoeken in onze exclusieve collectie kleding en accessoires van leder of textiel voor dames en heren. Hieronder vindt u beknopt het bestelproces.

1. Winkelmandje: zoek uw product, selecteer een maat en kies bestellen.
2. Uw gegevens: Vul uw adresgegevens in. Als bestaande klant kunt u ook inloggen om snel uw gegevens op te halen.
3. Controle: Controleer uw gegevens. Druk daarna op GA VERDER en ga akkoord met de voorwaarden.
4. Uw betaling: U kunt veilig betalen met iDeal.

Verzending binnen 24 uur:
Nadat de betaling bij ons verwerkt is, gaan we direct over tot aflevering. Wij streven ernaar uw artikelen binnen 24 uur te verzenden. Als artikelen een langere levertijd hebben, zult u via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden.
Als uw pakketje verzonden is, ontvangt u een email en wordt de zending meestal al de volgende dag bij u thuis afgeleverd. In deze e-mail staat de track & trace code van uw pakketje. Bij een aankoopwaarde onder � 50,- wordt � 3,95 verzendkosten in rekening gebracht. Daarboven verzenden we je artikel gratis.

Aanbiedingen en prijzen:
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Van Boordt is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van een fout in de website.
Terug naar boven

Verzenden en Retouneren

Als u voor 15.00 bestelt, streeft Van Boordt ernaar de bestelling dezelfde dag nog te verzenden. De gemiddelde levertijd is binnen 2 werkdagen.

Ruilen of retourneren
Je kunt je bestelling binnen 14 dagen (vanaf de datum waarop je de mail met leveringsinformatie ontvangt) retourneren of ruilen. Tijdens deze periode kun je dus ervoor kiezen om de artikelen, terug te sturen en/of een andere maat te bestellen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het aankoopbedrag terug te ontvangen.

Zo werkt het
- Wil je je bestelling retourneren? Dan biedt Van Boordt de mogelijkheid dit te doen. Download het retour formulier via de site en vul deze volledig in.

Het retour adres dient goed zichtbaar op de buitenkant van het pakket te worden geplakt/geschreven. Vergeet het retourformulier niet mee terug te sturen!

Wij zorgen ervoor dat het geld na ontvangst van je retour gestuurde artikelen, zo snel mogelijk op je rekening staat. Heb je bij levering met iDeal betaald, dan hebben wij je bankgegevens nodig. Schrijf deze zo duidelijk mogelijk op het retourformulier.

Voorwaarden
- Je kunt de artikelen binnen 14 dagen na levering retourneren.
- De artikelen moeten nieuw zijn. Wanneer de artikelen kapot of gebruikt zijn, kun je geen geld retour ontvangen.
- De artikelen moeten verstuurd worden in de originele verpakking.
Terug naar boven

Retourformulier

Wanneer een levering niet is zoals u gewenst had, kunt u het desbetreffende product retour zenden. Als u inlogt op uw account, kunt u het retourformulier invullen en printen.
Terug naar boven

Betalen

Bij Van Boordt kunt u online betalen met iDeal: veilig, betrouwbaar, snel en eenvoudig betalen op internet.

Wat is iDeal?
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Hoe werkt iDeal?
Betalen met iDeal doet u in een paar stappen:
- U bestelt een product
- Kies iDeal als betaalmethode
- Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
- U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
- De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
- Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
- U ontvangt een bevestiging van uw bank
- U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Voordelen voor u als consument
iDeal biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
- iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
-Betalen met iDeal kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
- iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
Terug naar boven

Garantie

De algemene garantie is alleen geldig met bon of betalingsbewijs en binnen 2 maanden na aankoop.
Terug naar boven

Privacy

Van Boordt respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Van Boordt zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden beschikbaar stellen. De consument heeft recht op inzage, wijziging en verwijdering van de door ons bijgehouden gegevens.

Van Boordt gebruikt persoonlijke gegevens om de volgende diensten te leveren:
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie, waaronder inbegrepen het gericht uitvoeren van marketingactiviteiten door Van Boordt en invordering van verschuldigde bedragen, fraudebestrijding en het voldoen aan wettelijke verplichtingen. Van Boordt verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt.
Terug naar boven